skip to Main Content

Over Bouw WenS

Jong bouwbedrijf gevestigd in Noordwijkerhout en Voorhout

Bouw WenS is een jong bouwbedrijf gevestigd in Noordwijkerhout en Voorhout. Het bedrijf is in 2015 opgericht met het idee om een aannemersbedrijf op te starten waar de wensen van de klant centraal staan, dit doen wij door goed te luisteren naar de klant om vervolgens te zorgen voor een duidelijk advies en offerte. Ook proberen wij de lijnen met de opdrachtgever zo kort mogelijk te houden, en projecten te realiseren met een hoog afwerkingsniveau.

Bouw WenS is opgericht door Coen van Winsen en Sam van Schooten. Beiden hebben hun ervaring opgedaan als meewerkend uitvoerder bij een middelgroot bouwbedrijf. Zij hebben daar vele diverse projecten gebouwd. Van dakkapel, uitbouw en dakopbouw tot nieuwbouw van villa’s en andere bouwwerken.

Bouw WenS begeleidt het complete traject zelf. Sam en Coen komen bij u kijken wat de wensen zijn zodat zij samen het juiste advies kunnen geven en een duidelijke offerte kunnen maken. Coen maakt de calculatie en is het aanspreek punt voor administratieve en financiële zaken. Als de opdracht binnen is pakken zij samen de werkvoorbereiding op en is Sam meestal verantwoordelijk voor de uitvoering.

Bouw WenS heeft als doel om discussies achteraf zo veel mogelijk te voorkomen. Dit doen zij door een zo dicht mogelijke offerte aan te bieden. En het eventueel meer en minderwerk wanneer mogelijk van te voren te offreren.

Bouw WenS

Emmastraat 10
2211 CN Noordwijkerhout

Coen van Winsen

Sam van Schooten

Back To Top