skip to Main Content

Onze Werkwijze

Kwalitatief hoogstaande projecten in korte tijd gerealiseerd

Bouw WenS is in principe samen met hun team in staat vele verschillende projecten te realiseren. We zijn gespecialiseerd in uitbouwen en verbouw. Maar ook voor veranda’s, tuinhuisjes, dakkapellen dak opbouwen en nieuwbouw kunt u bij ons terecht.

Indien er dus al tekeningen aanwezig zijn kunnen wij samen met jullie het ontwerp bespreken en brainstormen over verbeteringen en over de beste manier van uitvoering. Aan de hand van de tekeningen en de gevoerde gesprekken zullen wij een duidelijke en zoveel mogelijk gesloten offerte opstellen. Eventuele wijzigingen zullen we in overleg wijzigen op tekening en duidelijk maken in de offerte zodat er geen discussies over kunnen ontstaan.

Mocht u een kleiner project willen realiseren zoals het vervangen van kozijnen, bouwen van veranda’s of het realiseren van een simpele uitbouw, dan is een tekening niet altijd noodzakelijk en kunnen we in goed overleg een offerte samenstellen met de gewenste werkzaamheden.

Wanneer de opdrachtbevestiging getekend is begint de volgende fase, in overleg kijken we naar de beste periode om te bouwen. Daarop volgt snel een duidelijke planning waarin staat wie wat en wanneer de betreffende werkzaamheden uitvoert.

Bouw WenS werkt namelijk met een vast team van onderaannemers, Wij weten precies wat we aan hun hebben, het zijn vaak ook kleinere bedrijven om ook hier de lijnen zo kort mogelijk te houden. Samen met de installateurs spreken we nog een keer af om alles door te nemen en eventueel stelposten nog te offreren alvorens we gaan starten. Bouw WenS is daarom dankzij het vertrouwde team in staat om projecten in korte tijd kwalitatief hoogstaande projecten te realiseren.

Bouw WenS

Emmastraat 10
2211 CN Noordwijkerhout

Coen van Winsen

Sam van Schooten

Back To Top